pátek 27. srpna 2004

Olympijský zlato? Pche, není nic jednoduššího....

Jen jsme do Atén neměli poslat takový flákače.Ale radši mě !!!! - Některý věci nechápu. Ani je chápat nechi...ale bolí mě to za jiné.
Sleduju olympiádu. Samozřejmě. A fandím. To k tomu patří. Ale rozhodně neodsuzuju, když se nedaří a nezdaří. Ale jak tak občas koukám na různý diskuze, takt to k tomu nepatří. Je třeba kritizovat, obviňovat a závidět. Kurnik, tak tam prostě jeli i atleti, kteří nepatří ke světové špičce. Ale je to špička naše a nějaký ten limit splnili, takže na to mají právo. Zajímalo by mně, kolik z těch kritiků by se k těm limitům zvládlo i jen přiblížit..... a holt jsou sporty, ve kterých je úspěch i jen to, že se někdo na olympiádu nominoval (military opravdu u nás není silná disciplína). Včera jsem sledovala pětiboj - hlavně diskuzi, protože v ní se výsledky disciplín objevovaly dřív než na oficiálních stránkách. A ejhle Capalini byl po šermu osmnáctý a Michalík pátý a v komentářích se objeví: "Další lůzři, co jsou tam jen na dovolený" Nechápu a nechci chápat. Ten samý člověk prohlásí, že Capi zaplaval blbě, 2:02 mu přijde špatnej čas, prej to mělo bejt 1:58. Bych ho ráda viděla v bazéně, jestli by zvládl dvoustovku aspoň pod tři minuty. Blbec. Když to s našima začalo vypadat dobře, dotyčný z komentářů zmizel. Závist je holt hrozná. Uf, to jsem se rozčílila, ale musela jsem to napsat !!!!

3 komentáře:

  1. -- Já bych věděl, jak vyhrát zlato.
    -- Vážně, a jak?
    -- No, měl přeci plavat rychlejc!
    -- Sakra, tys měl bejt trenér reprezentace.

    OdpovědětVymazat
  2. no, tak nějak to na těch diskuzích vypadá ;)

    OdpovědětVymazat
  3. obzvláště u piva. Ale na druhé straně....ano, souhlasím, už nominace je úspěch....ale jistým způsobem za to mohou také média - titulky typu: Největší česká výprava na olympiádu v dějinách, osobně podpočil Václav Klaus...skýtají možná v některých čtenářích falešné naděje, že když tam pošleme X sportovců, dovezeme minimýlně X+10 medailí

    OdpovědětVymazat