pátek 6. srpna 2004

4 týdny, 4 láhve

Ať to sypou kam chtěj, já se nedám.
Dnešek jsem začala si imidží alkoholika. Táhla jsem přes půl sídliště 4 flašky od vína, abych je pak málem vyhodila do plastů. Nakonec jsem se trefila do zelený. (ehm, ty čtyři láhve byly posbíraný za cca 4 týdny, žádný mejdan se včera nekonal, FAKT!!!!) Asi jsem trošku cvok, ale prostě třídím odpad. Občas u toho blbnu tak, že si mí blízcí ťukaj na hlavu. Ale co, žádný argumenty, že to stejně sesypou do jednoho, na mě neplatí. Až to začnou třídit, JÁ, já budu připravená :-) Občas to taky pěkně zvrznu ;) Od celý rodiny sbírám vybitý baterky a vyhazuju v práci do spešl koše. Minulý týden jsem vyhodila starý telefon a baterku jsem v něm nechala. Nemohla jsem kvůli tomu usnout :-) Ale ekologický terorista fakt nejsem !!!! Tohle je opravdu moje jediná ekologická úchylka. Říkám si, že když nic pro svět nedělám, tak tohle mě nezabije. Nedávno jsem zaslechla mamku, jak na chalupě nad kamnama říká švagrovce: "Hoď tam tu flašku, dokud tu není Ryba" :-))))) Jo, maj ze mě legraci, potvory :-)

3 komentáře:

  1. tiez nie som ekologicky aktivista, ale kedze mam smetne nadoby na papier a sklo pod oknami, nevyuzivat ich by bolo hulvatstvo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám k tomu pododbný přístup, jen na ty baterky jsem zatím nic neobjevil. No, stejně se snažím používat dobíjecí články, tak to není taková tragoška. Jen nevím jestli je dobíjím zeleným proudem... :)

    OdpovědětVymazat
  3. jo, já mám taky ty barevný kontejnery před barákem. A když mi před lety zbyl po spolubydlící druhej koš, začala jsem ho používat na plasty :-) A s těma baterkama zabodovala naše firma. Ve všech svejch budovách umístila červeno-černý odpadkáče a udělala tomu reklamu. Doufám, že aspoň tenhle odpad se opravdu zpracovává, jak má :-)

    OdpovědětVymazat