pátek 9. dubna 2004

Změna je život

Tak jsem právě prolítla celé centrum té díry, co v ní sídlí naše fabrika (Juro, promiň) a zjistila jsem, že sem budu muset vyrazit častějc, abych se tak nedivila....

No jo, zjistila jsem, že nic není, kde bylo a všechno je, kde nebylo..... místo porcelánu vše za 39, místo komerčky hadry, komerčka místo ničeho. A hlavně na náměstí místo jednosměrky normální ulice. Ještě že mě jeden milý pán upozornil, protože jsem vesele parkovala v protisměru.

Pak jsem zjistila, že bych měla častěji řídit, protože mě auta za mnou vycukala tak, že jse nezvládla odbočit vlevo do ulice, který jsem si všimla na poslední chvíli, a musela jsem jet až nevím kam, abych se otočila. A taky jsem na parkovišti chtěla nastupovat na straně spolujezdce. Zato můj blbý zvyk hodit klíče do kabelky hned, jak je vytáhnu ze zapalování, nezmizel, takže jsem zase jak pitomec seděla v autě a zběsile je hledala, abych mohla zamknout.

Poslední zjištění bylo, že ta krabička s vývrtkou a ještě něčím za šest stovek, co jsem viděla ve Vrchlabí za výlohou někdy v únoru, byla buď  krajový zvyk a nebo fatamorgána, protože já zatím nic podobného za podobný peníz nepotkala. Vlastně jsem ráda, že jsem aspoň potkala ty sady za 900 a v pondělí asi budu ještě šťastná, že to můžu koupit :-) To mám z toho, že vždycky něco vidím a pak to musím mít a moje představa je dost utkvělá a těžko připouští kompromisy.

3 komentáře:

  1. To kdybys videla tu diru, co sidli Jurova robota :-) Byla jsem tam jednou ne predprcovnim pohovoru a krome roboty, par baraku a krasneho vyhledu na skaly tam neni vubec nic. Tak si nestezuj :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. No, to je taky jedinej rozumnej důvod, proč hájí tuhle díru ;) páč proti tamtý mu tohle přijde jako velkoměsto ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Hele, já si to asi brzy vyřídím s váma oběma.:-))) O jakých dírách to mluvíte? Ta robotová je náhodou umístěna krásně v přírodě a teď na jaře, no krááááása:-) A hospoda hned mezi robotou a nádražím a dá se sedět venku a koukat na skály a řeku, chlemtat ten rezavý škopek.:-)
    No a ta druhá díra, co je zároveň i robotí dírou Rybushky...no co co, co by za to jiní dali, kdyby v jejich velkoměstě měli banku vedle banky. A navíc tam nemají, milé pány, co upozorňují blbě parkující.:-))))

    OdpovědětVymazat