pátek 9. dubna 2004

Dámy, auta, vývrtky

Jo jo, jsem ostříhaná. Ještě si musím zvyknout. A kurnik, nevíte někdo, kde seženu dárkový balení vývrtky?

Včera jsem byla u holiče. V pondělí jsem překonala vrozenou lenost a došla se objednat a včera to přišlo.... Slečna je moc šikovná a ochotná akceptovat moje nápady, takže mám na hlavě to, co jsem chtěla. Trošku sestříháno, ale né moc, páč plánuju doloooooooouhý vlasy a hlavně mám asi po deseti letech ofinu. Zatím ráno nevím, co s ní, ale doufám, že to přijde.

Ale když jsem se tak dneska pozorovala v zrcadle, definitivně mi došlo, že dáma ze mě nebude. Trávím sice spoustu času u zrcadla pokusem se učesat a s malovátkama, ale vždycky skončím rozcuchaná a nějaký mejkapožrout ze mě sežere všechny barvičky. Jak já zavidím takovejm těm věčně upravenejm barbínám. Ale holt mi není přáno. A dokud se nenaučím tahat všude s sebou kabelku místo kapes narvanejch k prasknutí, tak asi nikdy nebudu. Ale co, Bob se s tím už smířil a já se s tím taky pomalu vyrovnávám.

Hned po mojí okrašlovací kúře jsme s Robem vyrazili na nákupy. Páč se totiž blíží termín svatby nejlepší krávy, sháním dárek - vývrtku v dárkovém balení. Už mám sice jednu vybranou, ale přece jen je to jen kráva,  byť nejlepší, takže devět stovek se mi investovat nechce. Pochopitelně jsme nic nesehnali, takže následovala cesta k rodičům za účelem ukradení autíka, aby Ryba mohla dneska místo oběda zajet do města na průzkum místních vinoték, domácích potřeb a obchůdků s dárkama.

Když jsem brala Feldu z garáže, čekala jsem, že mě zase vypeče, jako minulý čtvrtek, kdy po dvou týdnech stání před naším barákem, odmítla nastartovat. Důvodem byla naprosto vysušená baterka, do který jsme v deset hodin v noci nalili převařenou vodu místo destilovaný. Takže se dalo opravdu čekat, že po týdnu stání v garáži bude zase stávkovat. Nestávkovala, beruška naše červená.

Vlastně bych se jí ani nedivila, kdyby stávkovala jen proto, že mě vidí ;) Když pominu první škrábanec na kapotě, kterej způsobila maminka a kterej tatínek málem nerozdejchal, tak o všechna další vylepšení jsem se postarala já. Nedobržděno před kolonou na dálnici -srolovaná kapota, prasklej chladič. Zavařenej motor z důvodu prasklého chladiče, následovanej zkroucenou hlavou. Já za to nemůžu, že ten teploměr mám pod rukou a vůbec na něj nevidím, a tu studenou vodu jsem tam fakt nenalila já !!!!!

 Ale hlavní důvod, proč jsem tady dneska vlastním, teda rodičovským, vozem, je ten, že můžu z práce zdrhnout dřív a to se v pátek hodí, né?

2 komentáře:

  1. Mno takze estli si jako skoromodelka... tak se ptam kde je fotos inkremetos ?

    OdpovědětVymazat
  2. Fotka zatím není, páč je rozbitej USB port a taky proto, že jsem včera zaváhala a nenechala se vyfotit ;) což jsem možná měla, protože tak hezky si to na hlavě už nikdy nenačešu :-)

    OdpovědětVymazat