středa 7. dubna 2004

Zdravé velikonoce !

Ráno jsme v práci dostali od firmy dárek.... takový nevinný. Igeliťák, v něm vitamíny, koženkový míček s logem firmy a na tom všem přivázané veliké papírové velikonoční vajíčko.

A na vajíčku nápis: Zdravé Velikonoce ! Já se z těch hrůz asi nevyhrabu - včera ve filmu akutní leukémie, několik nádorů mozku, roztříštěná lebka a teď tohle.......

" Nenápadné velikonoce, svátky nezatížené shonem se sháněním dárků, ty že nás mohou ohrozit?  Nechcemem malovat čerta na zeď... " A už jedou: "od rozhozeného trávení s průjmem, zvracením, nechutenství, až po hezky podrážděný žlučník nebo slinivku.........Vejce z velkovýroby obsahují salmonelu asi 1:1000, vejce domácí 1:100...záludná může být i majonéza.....rizika čekají také na silnicích....pozor na poranění nožem a vykoupání se, když půjdete pro proutí"

Hned se na velikonoce víc těším :-) stejně si ty vajíčka dám a nebudu se nikoho ptát, jestli jsou z velkovýroby nebo domácí, pomlázku nepletu a jestli nechci strávit tři dny v Praze, tak do auta sednout musím. A míček a vitamíny se hoděj. Jen občas přemýšlím, koho naše firma platí za vymýšlení takových báječných vzdělávacích akcí.

Žádné komentáře:

Okomentovat