úterý 23. listopadu 2004

Píp, píp, píp, píp...

To byl zase trapas. Vůbec nevím, jestli tam ještě půjdu
Včera jsem vtrhla do drogerky u nás na sídlišti za účelem zakoupení výplně dárkových balíčků. Nenakoupila jsem ("No, my to ještě nemáme. Teda už nám to přišlo, ale nikdo to nevyskládal. To teda nevím, jestli to bude tenhle týden") zato jsem začala hvízdat v tom jejich hlídacím rámu. První mě napadlo, že jsem jednu z těch věciček, co jsem držela v ruce, dala do kapsy místo do regálu. Občas dělám divný věci a ani o nich nevím. Pak se ukázalo, že nepískám já v kabátě, ani igelitka s filmem. Pískala kabelka, v kabelce taštička s dokladama a v taštičce pískala stoletá rtěnka. Než jsem rtěnku našla, byla jsem rudá až na zadku a říkala jsem si, že tam teď dlouho nepáchnu ;) Ale páchnu, hned jak nějaká lemra líná vyskladní ty věcičky do mých vánočních balíčků.....

2 komentáře:

  1. Já jsem včera pípala na francoužštině. To pako hlídací evidentně nevědělo,co má dělat. Tak jsem se hloupě uculovala a vnucovala mu hodinky.

    OdpovědětVymazat
  2. to ja som pipal v hypermarkete, ked som dovnutra vpalil na inlajnoch. sekuritaci boli hned v pohotovosti a odchytili ma a vysvetlili, ze na korculiach sa ten detekcny magnet tazko spali a za druhe, ze predsa nemozem chodit do obchodu na korculiach :-)

    OdpovědětVymazat