pondělí 9. května 2005

Turnaj

aneb tadyhle mám taky svaly?
Víkend na chaloupce je prostě fajn. I když teda v neděli byly tři nad nulou a z nebe padaly trakaře. Ale sobota byla super. Vyrazili jsme s Bobem koupit sekačku (páč matka naší malou milou starou elektrickou minulý víkend zničila a sekat je třeba), potkali jsme holky "fotbalistky" a dověděli se, že se od jedný hraje tradiční velikonoční turnaj na házenkářským hřiští a že v jednu tam mám být ;) V jednu jsme tam byli. Já coby hráč a Bob coby fanoušek (z vyprávění mého otce a bratra připravený na všechno ;))) Turnaj je tradiční, hrajou pětičlenný týmy (4 + brankář), holčičky hrajou v poměru 2:1, takže my konkrétně ve složení Slávek (trenér) + 8 holek. A i tak dostáváme pěknou nakládačku, páč to fakt neumíme ;) Letos, kvůlivá informačnímu šumu hrály jen 4 týmy, přičemž jedni pánové byli docela žabaři, takže jsme je porazili a skončili na neuvěřitelným třetím místě !!!!!! A já? Já se snažila (aby se Bob nelek a neutek))) ;) Moje snaha ve spojení s otcovým varováním způsobili, že Bob byl překvapen spíš příjemně. Ba dokonce jsem prý hrála docela dobře, jen se u toho kopání nemám zaklánět. To, že se nemám zaklánět, je mi jasný ;) Ono totiž druhý den mi po těhle akcích nebývá dobře. Hekám jak starý dědek a nestíhám se divit, kde všude mám svaly. Třeba na zádech ;) To byste nevěřili, co všechno člověk musí zatnout, když si chce kejchnout ;)

4 komentáře:

  1. Sem byl v sobotu podlouhé době jezdit. Napřed nic, zato teď mne bolí ty svaly co potřebuješ na nošení melounu mezi nohama! :)

    OdpovědětVymazat
  2. ale to se od fotbalu čeká ;) mně pokaždý spíš překvapěj ty záda :-DDD

    OdpovědětVymazat
  3. někdy si myslím, že holky na takový sporty prostě nemají geny... nebo jsem taková jenom já? ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já si spíš myslím, že je to hodně o tom, že kluci kopou odmalička, kdežto holky se tomu trošku vyhýbaj ;) Ale pravda je, že ty dispozice jsou trošku jiný.

    OdpovědětVymazat