úterý 31. května 2005

Jmenovky

Jak jen jak? Nikoho neurazit, zase nebýt moc formální...pomoooooc
Přípravy na den D pokračují a i když to hlavní je už zařízený, zbejvá spousta blbostí...včera jsem objednala jako dort harelkýna, zítra vyrazím do víru velkoměsta shánět nějaký závěsy na uši a krk, korunku do hlavy, bílej deštník a závěs z ikea, kterej rozstříhám jako ozdobu na auto.... Ale momentálně mě nejvíc trápí jmenovky na stůl. O tom, že budou, není pochyb. O tom, jak budou vypadat, taky není pochyb. Ale kurnik, co na ně napsat? ....Teta Marie nebo Madla P. ????? A nebo Marie Průšová? a co rodiče? Maminka A. a Maminka B. nebo Maminka Barunka a Maminka Danuška? A kamarádi? tři Jany u stolu - poznaj se podle partnera poblíž? čtyři Honzové.... a Robův kamarád a kolega, se kterým si vykaj a jeho žena, kterou ani neznám. Tohle mě zabije. Víc než lítání po krámech a shánění bílýho deštníku. Ještě že u Barbor mám jasno, budou jen dvě a každá si říká jinak :-))))

4 komentáře:

  1. :)
    No na jedné svatbě to bylo velmi formálně jméno, příjmení :)
    Budu mít jmenovku s obrázkem křečka? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jmenovka s obrázkem křečka nebude k dispozici ;) a jméno a příjmení - to je jak ve škole, ale brácha to tak měl taky ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Kamarádka měla velmi pěknou svatbu a říkala, že se jim osvědčilo napsat na jmenovky ne jméno, ale popis osoby stylem: babička neteře tety ženicha :-) Prý bylo zajímavé sledovat, jak se všichni hledají a o počáteční téma ke konverzaci bylo postaráno.

    OdpovědětVymazat
  4. uf, tak to bych nezvládla, hlavně když polovina hostí budou kamarádi a zbytek maximálně sestřenice, nikdo vzdálenější

    OdpovědětVymazat