úterý 16. srpna 2005

Mám obavy

Na sídliště trefili, náš barák našli. Dokonce i správnej vchod trefili a zvonek poznali. Ovšem když se asi pět minut poté, co jim Bob bzučákem otevřel dveře, nic nedělo, dokonce i výtah byl v klidu, začali jsme mít strach….Nakonec zazvonil mobil a položil mi otázku, kterýže je to patro :-)
Mám opravdu vážné obavy o Finofilku a T. Vůbec si totiž nejsem jistá, jestli by někdo, kdo zabloudí v paneláku, měl vyrážet do téměř neobydlených končin dalekého severu. Opravdu pevně věřím, že se jim podařilo sehnat GPeSku a že je ještě někdy uvidíme :-) Ano ano, včera jsme pohrdli výbornou meruňkovicí a pro změnu pozvali Finofily na návštěvu k nám domů. Sice neoplýváme žádným výborným domácím alkoholem, ale víno bylo výborný, sýry se taky podařilo zlikvidovat a hlavně, hlavně se podařilo skouknout film, na kterej už Barku a T. dlouho lákáme Košturica je cvok. Objektivně je to totální blázen a film Černá kočka, bílý kocour opravdu nemá chybu. Jediný, co mu chybí, je trošičku hluchý místo, aby čék mohl aspoň na chvíli spustit oči z bedny a dolejt si víno. Nevíte, proč si dneska už od rána zpívám a poškubávám sebou v divokým rytmu čardáše?

2 komentáře:

  1. Jestli mate radi kusturicu tak doufam, ze uz jste videli jeho posledni snimek - Zivot je zazrak, trosku delsi ale vynikajici podivana (p.s. v malem mestecku nas bylo v kine sice jen 5!ale zazitek jsem si tim zkazit nenechala)

    OdpovědětVymazat
  2. díky za tip, někde po tom zapátrám

    OdpovědětVymazat