čtvrtek 4. srpna 2005

Hozenej pytel

Povol, dober....pozoooor
"Tak jo, jedeme dál. Když bude pršet, aspoň se projdem a uvidíme, jak to tam vypadá. " Znělo resumé na čerpačce kousek za Prahou na D5....Před náma mrak, za náma mrak, nad náma mrak Srbsko je kráááááásný!!!! Tam zrovna náhodou mrak nebyl a tak jsme vyrazili, dorazili k plánovaný cestě, vybalili cajky, kolega L. si připnul Boba do grigri, já a kolega P. jsme dostali instruktáž a Bob lezl nahoru. Cestou byla ukázka pádu s jištěním, nahoře se protáhlo lano, Bob slanil a....... a začalo pršet. Stáhlo se lano, zabalily se cajky a výprava vyrazila směr hospoda ;) Jedinej zklamanej byl kolega L. Já byla tak trochu ráda, že jsem nikam vzhůru nemusela. Dostal jsem totiž závrať, jen jsem se nahoru podívala ;) Ale už teď se těším, až vyrazíme příště :-)))))

2 komentáře:

  1. Komentář pro znalé: Nejednalo se o pád, ale záměrné větší (asi dvoumetrové) odsednutí. Princip kladky a páky funguje v Alpách i v Srbsku :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já tedy nevím, ale na místě bych to taky brala spíš jako pád :-) Kdyby sis takhle zkusil "odsednout" ženu, kdoví, zda by se na příští ne-lezení taky těšila :-)

    OdpovědětVymazat