středa 30. března 2005

Mátoha

A znělo to tak dobře : na noc si vezmete půl tabletky. Utlumí to kašel a bude se vám líp spát.
Tak jsem teda před spaní slupla půl tabletky kodynalu a.... začalo to záchvatem kašle, pokračovalo to druhým o půlnoci a třetím k ránu... Ovšem pak jsem usnula jak miminko a ještě teď se lehce motám a usínám i ve stoje ;) Moooooc príma. S kodeynem jsem skončila !!!! Ehm, právě jsem chtěla zalehnout k bedně a studovat další šílené seriály, z nichž nejhodnotnější je asi Beverly Hills a Matlock, ale něco je špatně a bedna nejde...asi se sežeru nudou. Ještě že ten net přes den chodí aspoň trochu slušně....

4 komentáře:

  1. taky mám příjemný zážitek s kodeynem, po ránu jsem měla předepsané nějaké léky na vykašlávání a na noc kodeyn na tlumení, trošku se to mlátilo a večery jsem se po pozření kodeynu tak hodinu smála jako blázen, byla jsem pěkně sjetá:o)
    Včera jsem byla doma a Kutil Tim a Chůva Fajn taky nejsou špatný, člověk se u toho aspoň trochu zasměje...

    OdpovědětVymazat
  2. Hm, tak na kutila Tima a tu Chůvu jsem nenarazila...asi bych si měla pořídit program televize...ale zatím to není aktuální. Bedna furt nejde ;)))

    OdpovědětVymazat
  3. tyhle dva seriály dávaj před BH, nějak ve čtvrt na dvě začíná Kutil, no ale to je bezpředmětná informace, když ti nejde bedna, takovej důležitej přístroj při nemoci:o)

    OdpovědětVymazat
  4. ha, bedna už fachá...jdu to čeknout ;)

    OdpovědětVymazat