pondělí 30. října 2006

týden šestadvacátý

Nic se neděje....
Fakt - nic se neděje. Mírně kynu, Zuzík kope, špatně mi není, únava je pryč. Jediný zajímavý byli doktoři - v úterý poradna, v pátek teda první testík na diabetes a v neděli ten 4D utz. U doktora pohoda, diabetes jdu za chvíli volat, co se teda bude ve středu dít a utz mě trošku zklamal. Zuzík totiž nespolupracovala - lehla si hlavičkou k placentě a ač technika už postoupila, tak ignorovat kus placenty a zaměřit se jen na obličejí vážně neumí. Tudíž máme asi pět fotek odporných frankensteinů, jednu krásnou fotku nožiček a ručiček a jednu nic moc fotku oblíčejíčku. A dvě fotky z obyč utz - nááádhernej profil mimíse a pak dvě stehýnka a prostor mezi nima, kde vlastně nic není - ehm, tudíž aspoň v něčem nás poslechla a ukázala , že je vážně holčička :-D No, a my se teda těšíme, že si Zuzanku prohlídneme za tři měsíce v reálu !!!!

5 komentářů:

  1. Už za tři měsíce??? To to letí..
    Já teda žasnu, kam až ta technika postoupila, já jsem totiž na klasickym ultrazvuku nikdy nic neviděla, jen nějaký šmouhy, u kterých jsem nebyla schopná určit, jestli tahle je mimino, nebo snad tahle :)
    Tohle už je fakt jasně vidět, že je to miminko, a ne klokan :)

    OdpovědětVymazat
  2. No, ale daj se z toho vyrobit mnohem hezčí fotky...my máme krásně nafocenou ruku a kolena :-DDDD tam ta placenta nepřekážela :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Frankie goes to Hollywood :-) Jen to nezakřikněte :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mne malá takhle pripomina Napoleona, nahodou ji i ta placenta slusi :)

    OdpovědětVymazat
  5. děkuju ti náčelníku, že ses Zuzky zastal ;)

    OdpovědětVymazat