pondělí 9. října 2006

Týden třiadvacátý

Tloustnu

Njn, kila jdou nahoru víc, než bych chtěla...jsem asi pořád na hranici normy, ale bohužel na tý horní a nevím, co s tím. Nijak výrazně víc než dřív nebaštím, aspoň mám pocit, ale furt kynu. A jak na potvoru - bříško sice taky roste, ale ještě víc roste zadek a špek na zádech. Výsledek je, že vypadám spíš jak tlusťoch, než jako těhule. Taky mě zase občas znova začala pálit žáha, takže konečně došlo na ty Rennie, co si je tady už měsíc suším. Ale jinak jsem neuvěřitelně v pohodě - jsem plná elánu a engergie, vymýšlím kraviny a pak padám na hubu ;) V pátek jsem přinesla domů ten prenatální výukový program a teĎ doma Zuzíkovi bubnuju - hezky hodinu večer, když dřepím u bedny a hodinu ráno - o víkendu v postýlce, ještě do zbytků mýho spaní, ve všední den ( dneska zkušebně) za plného ranního provozu - teda bez sprchy ;) Při první hodině z toho byl Uzlík dost vyjukaná a kopala jak zběsilá. Chvíli jsem si myslela, že ta mašinka probíjí a dává mi rány. Pak mi došlo, že rány nejsou elektrický ;) Teď už je Uzlík v klidu, jen sem tam si do toho čutne. Ale v pátek postoupí na druhou lekci ;) tak uvidíme, jestli tu změnu pozná :-) A v úterý na ultrazvuku se ukázalo, že srdíčko je v pořádku a všechno dorostlo do velikosti, do jaký mělo, takže hurá, hurá, hurá. A Uzlik se nechtěla odhalit, takže pořád je tam jen těch 80%, že je to Zuzanka ( pan doktor říkal, že si to minule ani nepoznamenal, takže to fakt moc jistý není). Ale to je jedno. ...povlečení šiju zelenkavý a hadříky zatím nenakupuju. Vlastně nakupuju - koupila jsem první bodýčko !!!!! béžový se žirafou !!!!! Teď ho doma vystavuju a strašně se na něj culím.....

5 komentářů:

  1. Myslím, že nakupování hadříků je teď skvělé, ne jako dřív, kdy se nedalo nic pěkného sehnat. A body se žirafou je určitě nádherné :-)

    Z kil navíc si nic nedělej, však se jich pak zbavíš.

    OdpovědětVymazat
  2. jéjej, hadříky... kolem těch vzdychám kdykoli jsem v zaře (- maj tam čuprový věci,ale přijde mi, že nějaký velký a ne pro kojence), nebo v zatáčce - otevřeli tam značkovej sekáč pro děti. Já jsem teda vevnitř nebyla, ale ve výloze maj čuprácký věci, vždycky. Přijde mi to jako skvělej nápad, protože ty caparti rostou jako z vody. Až to na mě jednou přijde, tak tam určitě sem tam něco koupím :D.

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, kde je ten sekáč? mně se právě moc nechce kupovat všechno nový... a bazarový věci na netu nějak neumím vybrat.... juj, bych místo oběda ( kokusku šichty) vyrazila do centra skoroměsta ;)

    OdpovědětVymazat
  4. heh... nechat si popsat něco ode mě, to je teda odvaha...
    je to v takový tý uličce, kterou se chodí zkratkou na nádraží. přes ulici je Říp, na rohu pak z jedný strany bývalý kino Sokol a pizzerka Palermo, nebo jak se to jmenuje. V tý uličce někdy v létě otevřeli novej bar a je tam taky obchod Moderní bydlení.
    Líp ti to nepopíšu :)
    jo... taky se tam dá jít z \"pěší zóny\" tim podchodem. snad trefíš.

    OdpovědětVymazat
  5. Prostě je to v centru ;) tak to já to tam někde najdu ;) díky moc - já zjstistila, že všechny kolegyně na patře jsou odjinud a že echt místní tady není nikdo - teda chlapi jo, ale to se nepočítá :-DDD

    OdpovědětVymazat