pondělí 25. července 2005

Komáři jsou dva

bude to chtít víc repelentu
Oslaveno, zapito......večerní pařba na komáří svatbě byla fajn. Teda až na to, že jsme se s Bobem cestou rafli kvůli oblečení. Jaksi jsem Bobovi sdělila, že je to pařba pro kamarády a zapomněla jsem dodat, že je na stejném místě jako hostina, tudíž tam budou lidé v oblecích i džínách. Zajímavý je, že tenhle problém nastal asi deset km za Prahou, skoro hodinu po tom, co jsme opustili domov.... A to jsme to den před tím řešili a můj návrh - "půjdeme v džínách, ženich na náš svatební raut přišel v kraťasech a vytahaným triku, ač jsme vyhlašovali lehce hoch průběh" byl jednomyslně přijat. No nic, byla přijata dohoda, že tam dojedem a uvidíme a když se Bob nebude cítit, holt odjede....Jsme ani nic nestihli vidět, hned na parkovišti jsme potkali Agenta, jak se strojí do košile, váže si kravatu a zapíná vestu. A to byl konec:-))) No bylo to veselý :-)))) Bob se vrátil, pak zase odjel a pak se konečně vrátil úplně, zatnul zuby, překous špatnou náladu, našel slivovici a jal se veselit ;) A Agentovi to nezapomenu !!!!!

4 komentáře:

  1. No to je pěkný "vytahaný triko a kraťasy" a to že tam byli skoro všichni ostatní v džínách ti nevadilo?? ty přece taky nejsou "mírně hoch" :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ehm, mám pocit, že nám tady vznikl informační šum - tohle byla svatba kamarádů . Mírně hoch průběh jsme vyhlašovali pro naši svatbu před nějakým časem ;)

    OdpovědětVymazat
  3. HEHE, jojo asi tu bude malej šum ;-)
    kdopak by to asi mohl bejt Blatouch?

    BZZZZZZZZZZZZZZZ :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Já si hned říkala, že to bude někdo známej ;) no a ty džíny původně taky nebyly na programu ;)

    OdpovědětVymazat