pondělí 4. dubna 2005

Sekat ruce by jim měli

Takovou fušku mi to dalo, přemluvit Boba do ZOO....
Celej den zkaženej. A vlastně vůbec zkažená veškerá vyhlídka, že se do ZOO zase brzo podíváme. A za všechno může nějakej debil.... Už několik měsíců Boba přemlouvám, ať vyrazíme do ZOO. Boba tohle moc nebere, takže až do soboty úspěšně vzdoroval mýmu škemrání. A v sobotu jsme vyrazili - těsně po devátý nebyla ani moc fronta na indickou džungli, takže jsme jí prolezli a pak už jsme hupali po Zoo mezi zvířaty, za Bobova brmlání, že už mu z těch zviřátek jde hlava kolem a že doufá, že za ty prachy aspoň uvidí kopulovat žirafy... A na vyhlídce na zebry (mimochodem, maj fak velkýho pindíse ;)))) Bob zjistil, že mu z kapsy zmizely doklady. Dle všeho v tý džungli, v uličce s nočníma živočichama, mu je někdo vytáhnul z kapsy.... A že si teda pomoh. Nebyla tam ani koruna, jen prostě občanka, řidičák, karty k účtu, karty kdovíkam a kdoví k čemu, techničák a tak.... No, a pak to vypuklo - za všechno můžu já, páč on tam jít nechtěl :-DDDD Můj prostý argument, že já jsem mu je nevzala, jaksi nebyl brán v potaz ;))))) No nic, takže sbohem ZOO. Sbohem gorily ;) Hned tak se neuvidíme, páč jste na indexu ;)

4 komentáře:

  1. to je fakt nějak magický. Mě se stala podobná, ale úplně jiná věc. Zapoměl jsem doklady pověšené na židli venkovního posezení pizzerie těsně před návštěvou ZOO, zjistil jsem to až za branou a nebylo mi moc dobře, ani kopulující žirafy by mne nepotěšily. Naštěstí hodní lidé odnesli mé zapomenuto na policejní okrsek. Na rozdíl od Boba, já tam měl i peníze. Byly všechny. Vystopovali jsme i nálezce a bohatě se mu(jí) odměnili.
    Od té doby jsem byl v ZOO už několikrát a nic. :)
    Tož tak.

    OdpovědětVymazat
  2. No, někteří lidi jsou zase až moc hodní ;) Ale já jsem taky taková trumbera a jediný, co bych nevracela, by byly samotný peníze, protože z toho kouká jen to, že si je nechá ten, ke komu je uložíš ;)

    OdpovědětVymazat
  3. No Bob by měl na příště dávat lepší pozor. Tvoje vina to rozhodně není. Je pravda, že kdyby seděl doma, tak se mu to nestane. Ale okrást ho mohou i v obchodě...

    OdpovědětVymazat
  4. he he, typickej chlap, svede to na tebe žes ho donutila jít do ZOO :-D
    Pevně doufám že já takovej nikdy nebudu :)

    OdpovědětVymazat