pátek 16. února 2007

Tak tahle byla první

kolik ještě?

Tak tomu teda říkám noční jízda !!!! Nezbejvá mi, než jen doufat, že to byla jednorázovka z tý blbý rajský, co jsem do sebe s takovou chutí nacpala ;) Zuzka celou noc statečně bojovala s prdíkama a já statečně bojovala s chutí jí někde pohodit, založit, odložit nebo aspoň nechat řvát v košíku v obýváku a zavřít se v ložnici a spááááát... Od jedenácti, kdy jsme začali nacvičovat s přebalováním, kojením a uspáváním, konečně usnula v jednu - na celých patnáct minut. Po další veskrze akční hodině, se mi podařil úžasný kousek - spala třičtvrtě hodiny. Následovalo několik chodících akcí v obýváku, nahřívací procedúry na pytlík ( ta trouba do rána neměla šanci vychladnout ;) ), omdlení u televize - přesun do postýlky, abychom se za deset minut zase přesouvaly zpátky.... Usnula v půl šestý na dvacet minut a v půl osmý pak na hodinu..... Ještě v poledne u doktorky předvedla príma řvouna a od tý doby spí jak andílek ;) Jo, za týden jsme moc nepřibraly a v pondělí se jdem vážit znova :( ale mlíčka mám dost a hlad malá taky nemá.... A dostaly jsme spoustu rad, co s kolikou - tak doufám, že to zabere a včerejší noc zůstane jen matnou vzpomínkou k smíchu ;) (ehm, fakt nemám krmit častějš než po dvou hodinách - míchání natrávenýho a čerstvýho mlíčka prej dělá pěknou paseku, taky nesmím skoro nic jíst a prej si pěstujeme závisláka, když jí furt chováme - ale sakra, přece jí nenechám řvát na celej panelák, a ještě ve tři ráno, a náruč je fakt jediný, co bezpečně zabralo) mimochodem - kolem čtvrtý dávali na dvojce docela zajímavý pořady :-D

6 komentářů:

  1. Prdíky, to je hrozná věc pro prcky ,ale taktéž pro rodičovstvo.A jestli na ně něco můžu poradit, tak jsme našemu prckovi dali pár kapiček SAB SIMPLEX a bylo po problému. Je to i pro kojence,jen nevím jestli by je Zuzanka mohla. Ale plně se osvědčily i při krmení z lahve.

    OdpovědětVymazat
  2. Jenn, my je máme a používáme... docela fungujou, ale včera zklamaly....

    OdpovědětVymazat
  3. no tak to už potom chápu ;-) tak hlavně hodně sil do dalších probdělých nocí. Ale časem to bude jen lepší a lepší.Vše pak Zuzanka vynahradí.

    OdpovědětVymazat
  4. Jenn, děkuju za uklidnění ;) Dneska už to bylo dobrý, tak doufám, že to byla jen jednorázovka a nebde se to opakovat často ;)

    OdpovědětVymazat
  5. ha ha ha... - když my nesmíme ani naznačovat..:))

    OdpovědětVymazat