pondělí 15. ledna 2007

Týden sedmatřicátý

uf uf

to je fofr- metřík říká, že už jen devatenáct dní.... co na tu Zuzík, to nevím co na to doktor, to zjistím dneska kolem poledního v Krči já na to, že je mi vcelku fajn a klidně to s bříškem ještě chvíli vydržím i když už mě zase začala pálit žáha i když se mi občas hůř leží i když začínám bejt unavená i když už nemůžu skoro chodit ( a proto jsem ve čtvrtek strávila několik hodin chozením po městě :-D) Zuzka se už evidentně přesunuje k východu - z bříška ve tvaru hrušky, který končilo pod žebrama, mám t akový roztomilý jablíčko, Zuzka už k žebrům skoro nedokopne, zato dole mám občas pocit, že vypadne :-D ale dokud prej nebude chtít, tak sama nevypadne, mám bejt v klidu ;) Domácí přípravy na mimíse jsou v plným proudu - včera jsem Boba vytáhla utratit slevu do mimishopu. Plán byl jednoduchej - koupíme přebalovací podložku a optáme se, jestli už náhodu není autosedačka. Realita byla, že podložku musej objednat, autosedačka není, zato světe div se, je kočárek !!!! Zatracená pověrčivost ;) Místo abych včera montovala doma kočárek, jezdila s ním po předsíni a touhle dobou navlíkala plyšovýho medvěda do fusaku a vyrážela kočárek vyzkoušet do terénu, leží ta nádhera u našich v bedně a čeká na příchod Zuzika Uzlika. Chjo ;) No, ještě v pátek luštěninovej sraz, potom divadlo, pak snad bude sedačka a Zuzka může přijít..... (stěhování pokojíku, montování postýlky, výroba přebalováku holt spadnou na Boba, až já budu s mimísem v Krči) JO, taky jsem včera poprvý na noc dala pod svůj zadek na matraci plínu, nepropustnou. Jakože už se může stát cokoli - mám teď zapařenej zadeček a dneska budu testovat speciální mímísí "paropropoustnou" podložku ;) Ta snad funguje líp !!!! Plínu přesunuju do auta, autsedačky se taky blbě čistěj ;)

2 komentáře:

  1. Jejky, ty budeš v Krči? Tak to já pak budu vyžadovat reference, jestli je to tam pro mladý maminky snesitelný - jestli totiž někdy budu taky čekat (dá-li Pánbůh), tak Krč máme nejblíž :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hlavně pak tu plínu v autě nezapomeňte - Honza jí tam zapomněl a když prásknul kolegovi z práce před cestou na oběd, do čeho si sedá, tak kolegu přešel hlad :oDDD

    OdpovědětVymazat