pátek 3. června 2005

Za vzděláním

se učit, se učit, se učit
Tak už je to tady - zítra letím do Bruselu na školení. Ani jsem si pořádně nevychutnala cestovní horečku a snad poprvé v životě jsem si balila bez seznamu. Teda seznam jsem si nakonec radši vytvořila, ale až v průběhu balení. Normálně mě cestovní horečka chytá tak dva týdny dopředu a seznamy jsou tvořeny postupně a pečlivě, takž výsledek je dokonalý. Tentokrát mám trochu obavu, protože jsem balila včera narychlo, abych mohla dát kufr dneska kolegovi a on mi ho zítra dopraví na letiště autem. Já pojedu MHD ;) ale aspoň bez kufru. Týjo, jak to píšu, tak horečka stoupá ....všechny svatební, předsvatební a rozlučkový problémy jsou poprvý nedůležitý... uf, zítra asi nebudu moc dospat ;))))

2 komentáře:

  1. Tak si to pořádně užij:) Už se z tebe stává profesionální cestovatelka, ne? Já když se v poslední době někam balím, tak to dělám chvilku před odjezdem a už se vůbec nestresuju. Zvláštní :)A taky bych zase někam jela...

    OdpovědětVymazat
  2. Já si myslím, že je to spíš tím, že mám momentálně v hlavě jiný starosti ;) Včera jsem se tak litovala, že jsem na nějaký cestování neměla sílu myslet ;)

    OdpovědětVymazat