čtvrtek 15. března 2007

A máme ho!

Je to on. ON s velkým D.

Po čtyřtýdenním boji se čtyřma různejma dudlíkama ( v průměrný ceně 50Kč) jsme ho konečně našly !!! Je dobojováno. Vítězem se stává ten nejobyčejnější dudlík za 12 Kč z Droxi :-D Co na tom, že silikon je lepší a dýl vydrží, že ortodontickej tvar je lepší pro vývoj zubů a že ten růžovej silikonovej je mnohem hezčí, bytelnější a Zuzce mnohem víc sluší ;) Prostě já do toho nemám co kecat. Jo, a kam se podělo moje předsevzetí dudlíka nedávat? ;) Ve dvou týdnech jsem dospěla k názoru, že sací techniku už Zuzka zvládá a nějakej dudlík to nerozhodí....ale teda důvod dudlíkovýho pokusu byl šílenej řev. Dudlík od ježíška nefungoval a další zakoupenej taky ne. Takže dudlíky se odložily... asi tak o dva týdny, kdy důvodem zakoupení dalších dvou druhů nebyl řev ale tentokrát Zuzčina nechuť pouštět se prsa. No, mně by zase tak moc nevadilo, mít Zuzku hodinu u prsa, jenže ona furt sála a pak, zcela pochopitelně, furt blindila :-DDDD Sem tam nějakej dudlík chvíli cumlala a když byla dudlík zapřenej třeba o můj hrudník, vydržela i dýl, ale jaksi to nebylo ončo... tak snad už konečně tohle bude fungovat !!!! Včera večer tu byl božskej klid :-DDDD

6 komentářů:

  1. Koukám...s dětma je to pokus - omyl. :)

    OdpovědětVymazat
  2. ...ale není třeba z toho vědu dělat ;-) Taky jsme si tím prošli, přesně jak píšeš, u Muminka jsme dudlíků měli snad deset, a hezkých! Ale Muminek řekl NE!
    :-)
    U Muminkova bráchy jsme do té Droxi šli už najisto.

    OdpovědětVymazat
  3. ...co tě čeká, až se budete dudlíka zbavovat!!!
    Sociálně cítící Muminek podlehl ve třech letech argumentu, že ten dudlík potřebuje jeden chudý chlapeček, který nemá svůj vlastní :-)
    Materiálněji založený Muminkův brácha se ve dvou a půl letech nechal zkorumpovat velkou Milkou...
    Oba proplakali celou noc :-(

    OdpovědětVymazat
  4. Furt lepší likvidovat dudlík než prsty :-D
    a jsem ráda, že nejsem jediná, jehož dítě nemá vkus ;)

    Milka a nebohej chlapeček...to si budu pamatovat

    OdpovědětVymazat
  5. Ptáčci taky pěkně papaj dudlíky, co lítaj okolo z oken ;-) (samozřejmě jen jako, kdo by riskoval vyhodit z okna dudlíka, kterej prošel tak rozsáhlým konkurzem a stál příšerně hodně...všeho.)

    OdpovědětVymazat
  6. a taky Mikuláš prý sbírá dudlíky......jo jo, někdo má motýly...

    OdpovědětVymazat