úterý 13. prosince 2005

Detektivní

Je libo dáreček? přes internet? no, tak to přeju pevný nervy
Asi skvrny na slunci. Či co. "Halo, já si u vás objednala balíček a vy jste to neposlali poštou, ale autem domů v pracovní době, tak jsem to dohodla jinak, ale někde se to zadrhlo" "Ahá, takže číslo balíku a zavolat dispečera" "Pane dispečere, pán mi včera slíbil, že to dodáte na jinou adresu, dneska do čtyř" "Oni to zase vezou ke mně domů?" "Hm, no to je blbý, já tam budu až v šest" "Jo aha, takže to nakonec opravdu vezou do Zatáčky, jo jo, číslo si píšu" No, tak pán tu bude těsně po čtvrtý. Btw, mluvila jsem se čtyřma lidma z tý doručovací služby a ani jednomu jsem při představování nerozuměla, takže doteď nevím, kdo mi to vlastně veze :-DDDDD Myslíte, že to zvládnu do pěti do Nymburka?

2 komentáře:

  1. Jo, proč nenakupovat po síti, že? Já má m s nákupy přes internetový obchody jedině dobré zkušenosti. :) Opravdu! Jenom bych si netroufla objednávat dárek k Vánocům až teď, pokud bych neměla jistotu, že mi do té doby bude doručen.

    OdpovědětVymazat
  2. Já měla až donedávna taky dobrý zkušenost. A dárek jsem objednávala minulý týden po dohodě, že to dojde včas ;) Ještě jsem nikdy na nic přes net nečekala dýl jak týden, kromě foťáku, ale to mě upozornili, že nevědí, kdy jim vůbec ta novinka dorazí.

    OdpovědětVymazat