pondělí 15. března 2010

Milovnice hororů

tak tohle po mně nemá

Právě jsem vyslechla pohádku na dobrou noc...trošku jsme si to pro dnešek prohodily. "Maminko, já ti budu povídat. Budu ti povídat o housence, co spadla do banánu" Housenka se jmenuje Jaruška Oříšková, spadla do banánu, zase vylezla, něco jí asi honilo, spadla do banánu .... dítě sedící potmě v postýlce vykuklilo oči, prásklo plastovým nožem o ruku a vydechlo "a byla mrtvá! "

5 komentářů:

  1. No, co taky čekala, když pořád padala do banánu... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. :-) já už se moooc těším až ta moje paní bazilišková bude taky tak ukecaná. ona už je teda i teď, akorát smysl to moc nedává!

    OdpovědětVymazat
  3. no, tohle smysl dává - jen si říkám, že bych měla asi občas okouknout, cože jí to tu pouštím v bedně ;)

    dneska mi tvrdila, že když je někomu venku moc zima, má se schovat do kanálu, že je tam teplo ;)
    a pak, že se schová do kanálu když je ve véééélikém nebezpečí :-D

    Drunko, těš se ;) jestli bude jen trošku Andersen, tak se nasměješ !!!

    OdpovědětVymazat
  4. Rybko, hele to nemusi mit z bedny...ale ze skolky:-)))) Buh vi o cem a cim se tam prdiskove zabavuji:-) Ony ucitelky nemaji oci vsude:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky bych to tipla na školku. Ale je to kouzelný :-D My měli zas noční můru. Zdálo se mu, že bratránek čmáral u nás v obýváku po zemi až z toho začla v prádelně praskat stěna. A praskala prej červeně.... No a když pak viděl tu reálnou prasklinku, co tam je, málem se rozbrečel a chtěl se odstěhovat z domu po půlhodinovém monologu co všechno spadne a rozbije se až na to ta stěna spadne :-D :-D Nakonec byl uklidněn tím, že táta to zamaluje, ale když jsem se snažila vysvětlit, že né hned, tak bylo zas zle :-D

    OdpovědětVymazat