pondělí 29. března 2004

Slibuju, že už se na to nebudu dívat

a jestli jo, tak se nebudu rozčilovat...ale stejně to nevydržím...pitomá superstar :-)

Neměla jsem se do toho nechat uvrtat - první dva díly jsem neviděla vůbec, ze třetího skoro nic, páč jsme se doma styděli za ty břídily a přepínali to jinam při každém opravdu nevydařeném vystoupení.... Jenže prostě tam bude kamarádka bráchovýho neljepšího kamaráda a tu musím vidět - aspoň proto, abych se podívala, jestli jí poznám, když znám jejího bráchu a ségru :-)

Ale ona byla pořádně vidět až ve čtvrtfinále...a mně to mezitím chytlo. Doufám, že po včerejšku mě to zase pustí. Dvakrát jsem se u toho rozčílila - poprvé, když jsem slyšela výrok poroty na Juliánův výstup a hned po něm výrok poroty na holčinu, která byla minimálně o třídu lepší než on - jeho vychválili a jí strhali, jak jen to šlo.....

A podruhé, když jsem se dověděla, že se stalo to, co jsem doufala, že se nestane - ušišlanej Julián postoupil. Uf uf uf, pomoooooc - to ty puberťačky neslyšej?   Moje hudební vzdělání je sice na nule a hudební nadání se pohybuje hluboko v záporných hodnotách, ale tohle jsem slyšela i já .... hrůza, děs a běs !!!! 

Teď jsem si někde přečetla, že se ten hezounek včerejším vystoupením zařadil k hvězdné pěchotě a vesele s tím tvrzením souhlasím. Souhlasila bych ještě veseleji, kdyby nepostoupil :-)

 

Žádné komentáře:

Okomentovat