sobota 26. května 2012

Srážka s blbcem

aneb snad nepůjdu bručet, když jsem tak zlá

Poslední dobou furt dumám, že bych sem opravdu měla zase sem tam něco napsat a sumíruju si v hlavě pár posledních událostí a dumám, jestli stať o tom, jak jsem šila šatičky, není nudná. Vysvodobila mě bááááječně hloupá paní, se kterou jsem se srazila na chatu.
Kombinace neskonalé blbosti a vztahovačnosti je totiž velmi nenudná. A z téhle asi paní obě vlastnosti ukapávájí a po dopadu na zem krytalizují. Minimálně její hloupost je opravdu čistá a krystalická. Dva roky chodím žvanit kamsi na chat, takový veřejný, kde správcem je ten, kdo je v místnosti momentálně nejdéle, což dlouho nikomu nevadilo, ale teď se ukazuje, že to není zrovna ideální řešení, protože v poslední době nám vládne paní Blbka. Paní Blbka nás poprvé navštívila před dvěma, možná třema měsícema s nickem Dxx a tenkrát se rozhodla chat zachránit. Vyhlásila pravidla, že kdo neřekne nic víc než dvacet minut, letí. Zkoušla jsem zjistit, proč to dělá, když místnost totéž udělá sama o dalších deset minut později ovšem bez následných patnácti zakázaných minut. Dověděla jsem se, že jí někdo řekl, že budou nová pravidla a než se nastaví, musí to řešit správce. A v ten moment jsem udělala základní chybu a optala jse se fuhrera, jestli má vlastní mozek, že by ho mohla použít......a poprvé jsem viděla, jak to vypadá, když je člověk vykopnut.
Letěla jsem ten den ještě asi patnáckrát, protože když jsem se mohla vrátit, vypustila jsem pokaždý jen asi pět slov, ve slušné společnosti by se z toho dalo publikovat akorát spojky a tvary slovesa být. Pak paní Dxx kamsi zmizela a byl klid, do momentu, než paní Blbka ( to jsem jí ještě říkala jinak), začla mít podobné tendence a chtěla spasit chat - na každého, kdo pronesl sprosté slovo, spustila cosi o tom, že tady je dobrá společnost a takhle se tu nechováme a na ty, kteří zkoušeli dajaké přímočaré seznamovací praktiky, vyjela rovnou. Až najednou - oujé - stala se správcem místnosti. V jejím přípdě se hodí říct spíš domovnicí. A jala se konat spravedlnost.
Přišedšímu mladíkovi, který si chtěl normálně, možná lehce flirtovně povídat, dvakrát pohrozila na sklo, bez zjevného důkazu, co jí provedl a poté, co komusi na cosi odopvěděl a ve větě použil slovo sex, ho jednoduše vyhodila. A já udělala chybu číslo dvě, tentokrát téměř osudovou - optala jsem se, proč ho vyhodila. Prý ho nevyhodila. Opakovala jsem otázku, protože velela zjevně ona a zcela jistě byl vykopnut. A dověděla jsem se, že lžu, že ona ho nevyhodila. A na důkaz svých slov těsně před návratem nebohého ztrestaného na chvilku zmizela a přehodila na mě správce.....asi si myslela, že tím se z toho vyvlíkla.
Příšlo mi to k smíchu. Jenže od tý doby jsem já zlá, lžu, pravděpodobně i kradu. Jsem namyšlená a nafoukaná hvězda, co si hraje na dokonalou a kdovíco ještě jsem. Setapouch jak vyšitej. Bohužel jsem, já naiva, co si z virtuálního světa utahuje, kupila další chyby - po lehkém upozornění kohosi jsem dohledala profil paní Dxx a zjistila jsem, že Blbka i ona mají stejné fotky a vesele jako vtipný důkaz toho, jak je blbá, jsem to odprezentovala. Od té doby nejen lžu, ale také LŽU a bude na mě podáno trestné oznámení, za zneužití jejích fotek. A aby toho nebylo málo, když už mi opravdu začínal docházet humor i nadhled, protože komunikace s hysterickým blbem je opravdu náročná a nadávky na mou osobu začaly být čím dál nechutnější a osobnější, vyrazil do boje můj rytíř, láska moje tajná, tajemný vtipný pán a celý to rozřízl - zatímco já se až do té doby víceméně jen hájila a pokoušela se nevímproč zjistit, co se té paní stalo,že tak šílí, vtipný pán jí rovnou ohodnotil IQ a poslal jí kamsi, čímž se do kategorie oblíbenců zařadil i on. Ještě mě i překonal, protože když tam teď paní vládne (a že si dává záležet, aby vládla často), mně si tam nechává a vychutnává si to imaginárníma hovorama s kýmsi šeptajícím (on šeptem, ona na sklo) a štve proti mě ostatní (vidíš to, co mi dělá? vždyť víš, jaká je, rozesrala celý chat), vtipný pán má pravidelně letecký podvečer.
Paní Blbka si ke všemu zařídila několik klonů, které jí tam buď chodí mazat med kolem huby a nebo nadávají jako ona a všichni se dušují, že s k sobě nepatří, čemuž lze jen těžko věřit, protože tolik pitomců, co skádají slova do věty v náhodném pořadí a nepoužívají interpunkci, se na tak malém místě tolik najednou srazit nemůže ;) a všichni včetně těch, co jsou tam poprvé, vykřikují, že chudinka Blbka a my se neumíme chovat k dámě.
Ta věta je naprosto kouzelná a opakuje se ve stejném tvaru od několika klonů pořád pravidelně. Výsledek je velmi zajímavý - nekofliktní lidi, co tam chodili už dlouho, tam teď téměř nechodí, konfliktní se už ozvali a lítají, noví se děsí a mizí a chat zůstává plný klonů, kteří s navzájem lichotí "ano, děkuji, já jsem taková svá a na nic si nehraju - NAROZDÍL OD NĚKOHO" "to jsem rád, že je tu aspoň někdo inteligentní, kdo si se mnou povídá" "ano, je to to hrozné, a je to škoda, bývalo tu dobře" A pak pár tam pár dalších lidí, včetně mě, kroutí hlavou a občas se ozvou, aby se dověděli, že ma držet hubu a nenavážet se do nich..... Sem tam vládne místnosti někdo jiný a to je to tam pak zase plné nadávek z obou stran, protože někteří tu blbost jaksi bez komentáře nechat nemůžou a když je možnost se zasmát, tak jí využijou :)
Řekla bych, že se neberu moc vážně ani v reálu, natož ve virtuálním světě, ale tohle zašlo tak daleko, že jsem se jednu chvíli málem rozbrečela a chvíli trvalo, než jsem se tomu zase zvládla smát. Bohužel, zatím to nekončí - je to nechutné, šílené a pravděpodobně už mají někde na kriminálce můj a dalších deset nicků a všichni budem poptahování za to, že urážíme nick Blbka :) Tak mi držte palce, ať mě nezavřou .
uf, koukám, že je to dlouhé, je to bez pointy a chybí tomu pár dalších vitpných částí - třeba o mladíkovi, který klonům skočil na špek, o informaci paní Blbky, že si obnovuje vysokoškolský diplom, o panu doktorovi, který lítá za radu, že pár prášků od psychiatra by paní udělalo dobře a hláška, že někteří lidé mají iq jako dnešní datum s komentářem, že se nemá čílit, že už je přece 13 a o klonu, který studuje na dětskou lékařku na právech, ale jaksi je to už takhle dlouhý a účelem bylo si postěžovat a pofňukat, jak je svět zlej a ten to splnilo.

2 komentáře:

  1. Mno ale mohla bys být přeci jen trošku písmenkově plodnější... ;)

    OdpovědětVymazat
  2. nějak jsem se tu s tím nesžila ;)

    OdpovědětVymazat